середа, 13 листопада 2013 р.

Як дешево купити авіаквиток?

Дуже часто українці при подорожі для пересування віддають перевагу наземному виду транспорту (автобуси, власні авто, поїзди) при цьому навіть не здогадуючись, що доклавши трішки зусиль ця подорож виявилась би швидшою і дешевшою. Отже, мова піде про авіа перельоти, а саме поради як і де придбати дешевий авіаквиток.

Порада 1. Купуйте завчасно
Цінова політика авіаперевізників полягає в тому, що чим ближче дата вильоту, тим більші ціни встановлюються на авіаквитки. Тому якщо вам завчасно відома точна дата вашого вильоту, сміливо бронюйте квиток, так ви значно зекономите. При цьому пам’ятайте, що значно знизить ціну, якщо ви забронюєте квиток відразу в обидві сторони. Таким чином завчасність і фіксовані дати перельотів зменшать ваші витрати.

Порада 2. Бронюйте он-лайн самотужки
Практично всі авіакомпанії пропонують купівлю і бронювання квитків на власних сайтах, тому не бійтесь бронювати самотужки. При купівлі квитків он-лайн компанія має мінімальні видатки на їх оформлення, що суттєво впливає на ціну квитка.

Порада 3. Користуйтесь акціями авіакомпаній
Пам’ятайте: основне джерело інформації для вас про авіакомпанію та зокрема квитки – це її сайт, тому аналізуйте інформацію на ньому, підписуйтесь на новини, які приходитимуть на вашу пошту. 

Порада 4. Вибирайте «правильний» час для поїздки
По можливості старайтесь планувати подорож на період, коли немає свят і відпусток, тому що в такий час придбати квиток по зниженій ціні навряд чи вдастся.

Порада 5. Правило днів тижня
Як правило, дешевше купувати квиток на літак на вівторок, середу або четвер. На кінець тижня та понеділок авіаквитки обійдуться дорожче.

Порада 6. Національний перевізник іноземної держави, як правило дешевше
До прикладу, коли ви летите в Туреччину обирайте – Turkish Airlines, Австрія – Austrian Airlines, Англія – British Airways і.т.д. Вийняток становлять лоу кост авіакомпанії.

Порада 7. Сусідній аеропорт
Розглядайте варіанти вильоту із міст сусідніх аеропортів, в ціні може бути величезна різниця.

Порада 8. Обирайте бюджетні авіалінії (лоу кост)
В Україні здійснюють свою діяльність такі бюджетні авіалінії: «WizzAir», «AirArabia», «flydubai» «WindJet» вони мають певні недоліки (перевезення багажу за додаткову плату, час здійснення рейсів, як правило нічний і.т.д), проте ціни на них вас приємно здивують. Із сусідньої держави Польща літає найбільша в Європі бюджетна авіакомпанія Ryanair, саме вона зараз є лідером Європи по низьким цінам.

Немає коментарів:

Дописати коментар